Οι εικόνες και οι φωτογραφίες που προέρχονται από ιδιωτικά αρχεία, να ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Translate

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΟΥΔΑΣ Ο ΘΑΔΔΑΙΟΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ : Β.Γ.Μ

Ο  ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΙΟΥΔΑΣ Ο ΘΑΔΔΑΙΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ . ΓΙΟΣ  ΤΟΥ ΜΝΗΣΤΟΡΟΣ  ΙΩΣΗΦ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ   ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ   ΚΥΡΙΟΥ.     ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ. . ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΙΟΥΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΌΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,  ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΥ   ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ,
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ  ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ  ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ  ΙΟΥΔΑΣ Ο ΘΑΔΔΑΙΟΣ,  ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΕΜΑΘΑ ΓΙ ΆΥΤΟΝ ΠΡΙΝ  5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ. ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΥΤΟΣ  ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ  ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ  ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. 
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

"ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ"
ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΓΙΕ ΙΟΥΔΑ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΩ ΕΛΕΗΜΟΝΙ ΘΕΩ, ΙΝΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΩΝ ΑΦΕΣΙΝ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΑΙΣ ΨΥΧΑΙΣ ΗΜΩΝ.


Προβολές σελίδων
9.777

Δεν υπάρχουν σχόλια: