Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ .    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.
   ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η  ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΗΛΙΟΣ  ΛΑΜΠΕΡΟΣ, ΖΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ   ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,  ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΟ (ΠΑΛΙΑ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΖΕΡ) ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΟΥΝ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.
   ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ. ΚΑΘΙΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΜΕ  ΣΕΡΒΙΡΙΣΕ  ΈΛΛΗΝΑΣ . ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ  ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ  ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΈΛΛΗΝΕΣ  ΠΑΝΤΟΥ.  ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ.
   ΕΝΙΩΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ. ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ  ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: