Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ
                                                                        ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ   ΖΩΗ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

   ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΨΑΧΝΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ (ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ), ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ  ΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
       Η ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ  ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ. Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΑΣΗ,ΑΓΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ, ΠΟΛΛΑ  ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ   ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΩΡΙΟΥ.
     ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ  ΒΟΥΝΟΥ  ΧΩΡΙΣ  ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ(ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ).ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΑΡΑΤΕ, ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΛΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΧΟΡΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. Η ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΟΣΜΟ(ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ) ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. 
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΙ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6994214529 .ΠΗΓΗ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ  
777

εε  
           

Δεν υπάρχουν σχόλια: